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Ristorante Hotel Cavallino Bianco

The cuisine is focussed on locally sourced ingredients. Daniel and Stefano source authentic Val di Non products: vegetables grown by Fabrizio in his kitchen garden, Trentino cheese from the Consorzio Produttori Agricoli di Rumo farmer’s association and the Caseificio Presenella di Mezzana dairy, certified beef from the Macelleria Anselmi butcher’s shop in Samoclevo, organic flour from Molino Pezzini in Sarnonico, craft beers from the BirraFon brewery in Fondo and Groppello wine from the Cantina El Zeremia in Revò.

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Sito Web ufficiale
Azienda per il Turismo Val di Non

Ringraziamo tutte le persone che hanno collaborato alla creazione di questo portale.

Concept, Design, Web

KUMBE DIGITAL TRIBU
www.kumbe.it | info@kumbe.it 

Destination Management System

Il portale integra il DMS Deskline 3.0 per le funzionalità di prenotazione alloggi ed esperienze.

feratel media technologies
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Foto e video

Per le immagini si ringraziano:

Francesca Padovan
Elisa Fedrizzi
Paolo Crocetta
Diego Marini
Elena Marini Silvestri
Gilberto Seppi
Giulia Stringari
IDM Südtirol
Tourismusverein Deutschnonsberg
Alex Filz
Hannes Niederkofler
Karlheinz Sollbauer
Georg Mair
Alessio Pellegrini
Andrea Pizzato
APT Trento, Bondone, Valle dei Laghi

Testi

Staff APT, KUMBE

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